Zoeken naar nederlands naar engels vertalen tekst

 
nederlands naar engels vertalen tekst
 
Top 5 beste vertaal apps voor Android en iOS WANT.
Belangrijk is het om te weten dat deze app woorden vanuit de vreemde taal naar het Engels vertaalt, geen Nederlands. Met de gratis versie mag je maximaal 10 woorden per dag vertalen. De volledige versie voor één week is 199, euro, de versie die altijd geldig is kost 699, euro. Beschikbaar voor Android en iOS. Hoewel iHandy niet erg schoon oogt, is de app wel erg simpel. In het bovenste tekstvlak schrijf je wat je wil vertalen, in de onderste verschijnt de vertaling. De mogelijkheid bestaat om social media-accounts aan deze app te verbinden. Zo kun je direct op Facebook of Twitter je vertaalde zinnen delen. De gratis versie van deze app bevat wel reclames. In de betaalde versie van 199, euro heb je geen reclames en is er een stem om de uitspraak van je vertaling te laten horen. Ook krijg je de mogelijkheid om je telefoon scheef te houden om vervolgens meer tekst te kunnen lezen, en krijg je een lijstje met veel gebruikte zinnen en hun vertaling.
cursus seo teksten schrijven
Vertalen van alle talen, in alle vakgebieden door professionele vertalers!
vertaler nederlands naar engels. frans nederlands vertaler. van nederlands naar spaans. vertaalbureau nederlands duits. nederlands duits vertaler. vertaler duits naar nederlands. vertaler arabisch nederlands. arabisch naar nederlands. vertaler chinees nederlands. vertalen duits nederlands. vertaling nederlands engels. vertaling tekst nederlands duits.
Technische vertalingen
tekst Engelse vertaling bab.la Nederlands-Engels woordenboek.
tekst" vertalen Engels. tekst" in het Engels. Vertalingen en voorbeelden. Mis je een bepaalde vertaling hier? comment Laat het ons weten. Vertalingen en voorbeelden. tekst ook: onderwerp. open_in_new Link naar bron. warning Vraag om herziening. Ik neem aan dat de oorspronkelijke tekst van het verslag de Nederlandse tekst is.
aeg vaatwasser
Songteksten.net Meest bekeken vertalingen.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z. 1959: Gwyneth Paltrow gaat trouwen 0 reacties.
Slotenmakerij
Tekst naar een andere taal vertalen Office-ondersteuning.
Als u bijvoorbeeld van het Engels naar het Frans wilt vertalen, klikt u in de lijst Van op Engels Verenigde Staten en in de lijst Naar op Frans standaard. Klik op Vertaalopties om de bronnen aan te passen die voor de vertalingen worden gebruikt. Selecteer vervolgens de gewenste opties. Woorden vertalen met de Minivertaler. In Word, Outlook, PowerPoint en OneNote kunt u met de Minivertaler de vertaling van één woord weergeven door dat woord aan te wijzen met de cursor. U kunt de vertaalde tekst ook naar het Klembord kopiëren, in een ander document plakken of de uitspraak van het vertaalde woord afspelen.
stropdassen
Vertaling van Nederlands naar Engels Online! Vertalen Vertaling van Nederlands naar Engels Online!
Snel en degelijk vertalen van Nederlands naar Engels en alle andere talen. Hulp bij vertaling. Vertalen gaat als volgt: U klikt eerst in het rood omrande vierkant. Daar typt u de tekst die u wilt vertalen. De vertaling staat standaard op Nederlands naar Engels ingesteld.
vertaling
Marktplaats.nl Vertalers, Tolken en Tekstschrijvers.
Zoekt u een vertaling van uw engelse tekst naar het nederlands of andersom? Hebt u een engelse tekst geschreven en wilt u dat iemand met kennis van de taal er eens naar kijkt? Budgetvertalingonline: goedkope vertalingen engels/nederlands andere vertaalbureaus. Native Speaker Services goedkoop Engels corrigeren. 2 CENT PER WOORD proofreading, redigeren en vertalen Heb je hulp nodig met je engelstalige scriptie, wetenschappelijk artikel, tekst, website of boek?
tekst Vertaling Nederlands-Engels.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: tekst DE tekst ES tekst FR. Vertalingen tekst NLEN. woorden en zinnen die samen een geheel vormen text, lines, lyrics, script.

Contacteer ons