Zoeken naar woordenboek engels

 
woordenboek engels
 
Prisma woordenboek Engels-Nederlands HEMA.
Prisma woordenboek Engels-Nederlands. Dit is een Prisma woordenboek zeker weten! Binnen deze kaft vind je het meest uitgebreide pocketwoordenboek Engels-Nederlands dat je kunt krijgen. Net als de reguliere editie bevat het ruim 27.000 trefwoorden en 171.000 betekenissen, voorbeeldzinnen en vertalingen.
Rijschool Rotterdam
EngelsNederlands woordenboek.
stropdas
Linguee Nederlands-Engels woordenboek en andere talen.
Elke dag beter Engels leren. Goede cijfers binnen handbereik. Op school of aan de universiteit: met Linguee verbeter je je Engelse taalvaardigheid met gemak. Met behulp van Linguees voorbeeldzinnen en opgenomen uitspraak schrijf en spreek je Engels op hoog niveau.
whirlpool combimagnetron
De beste online woordenboeken Vertaalbureau The Language Lab.
Dit is nou een van die sites die internet de moeite waard maken. Als er een site met recht aanspraak kan maken op de titel beste online woordenboek dan is het dit woordenboek van de EU wel. Een kolossale database met vertalingen van en naar 24 Europese talen.
woz bezwaar maken
Zinnen vertalen naar het Engels, Spaans, Turks, Duits, Portugees, Frans, Pools en meer Vertalen.nu.
detective
Vind groot woordenboek engels nederlands in Woordenboeken op Marktplaats.nl.
Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden. Set Van Dale Groot Woordenboek Nederlands Engels E-N. Set van dale groot woordenboek nederlands engels engels nederlands nieuw nieuw, deze set luxe gebonden woordenboeken van van dale bestaat uit nederlands engels en engels nederlands, 3e druk.
slaapbank
Gianotten Printed Media Grafisch Woordenboek grafische termen in het engels.
Home Grafisch woordenboek. grafische termen in het engels. Klik hier om naar een Engelstalige website te gaan met verklaring van grafische termen. Klik hier voor een aantal grafische termen vertaald in het Engels. Klik hier voor een aantal typografische termen in het Engels met Engelstalige uitleg.
Technische vertalingen
Nederlands-Engels woordenboek vertaling bab.la.
Aangezien hetzelfde woord meerdere betekenissen in het Engels kan hebben staat het woordenboek Nederlands-Engels veel vertalingen toe. Wanneer een nieuw Engels woord aan het woordenboek is toegevoegd wordt het als niet gecontroleerd gemarkeerd. Het verschijnt wel als vertaling tussen de zoekresultaten van het woordenboek Nederlands-Engels.

Contacteer ons