Zoeken naar vertalen engels nederlands zinnen

 
vertalen engels nederlands zinnen
 
ONZ / Vertaal deze zin eens bij Google Translate van Nederlands naar Engels forum.fok.nl.
1 2 Vertaal deze zin eens bij Google Translate van Nederlands naar Engels. Index onzin voor je leven! actieve topics nieuwe topics. abonnementen ibood.com bol.com. zaterdag 12 februari 2011 @ 2249: 17: 1. Vertaal deze zin eens bij http//translate.google.nl.: Buurvrouw wat een mooie koolmezen, maar wat doet mijn haan op uw ezel? zaterdag 12 februari 2011 @ 2249: 53: 2. Je kan ons ook gewoon meteen de uitkomst vertellen zaterdag 12 februari 2011 @ 2250: 00: 3. ja leuk ok. hyves twitter facebook. zaterdag 12 februari 2011 @ 2250: 50: 4. Op zaterdag 12 februari 2011 2249: schreef honkeytonk het volgende.: Je kan ons ook gewoon meteen de uitkomst vertellen zaterdag 12 februari 2011 @ 2251: 07: 5. te grof om dit te vertalen voor mijn publiek.;
vertalen nederlands chinees
Vertaalmachine.
rijlessen rotterdam
zinnen Vertaling Nederlands-Engels.
NL: op wraak zinnen EN: brood on revenge. Staat je antwoord er niet bij of heb je een vraag waarbij het vertaalwoordenboek geen hulp kan bieden? Vraag het dan op Vertaalhulp. Download de Android App. Download de IOS App. Ook in de database. NLEN: vrouw des huizes. Mijnwoordenboek.nl is een onafhankelijk privé-initiatief, gestart in 2004. Behalve voor het vertalen van woorden, kunt u bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten.
cannabis olie
Online Nederlands Engels vertaler.
Online Nederlands Engels vertaler vertaalt teksten, documenten, zinnen, zinsdelen, webpagina's. Gebruik deze vertaaldienst voor de omgangstaal vertalingen. Vermijd het gebruik van het voor belangrijk document vertalingen, zoals zakelijke vertalingen, medische vertalingen, technische vertalingen of website vertalingen. In dit geval moet u contact opnemen met een betrouwbare vertaling bedrijf. Vertalen van Nederlands.
mediator
Engels Tijden vergelijken: past simple of present perfect.
Het gebruik van de past simple verleden tijd of the present perfect voltooid tegenwoordige tijd is voor Nederlandse leerders van de Engelse taal een lastige. Dit heeft te maken met het feit dat het verschil tussen verleden en voltooid in het Engels groter is dan in het Nederlands.
engels cursus amsterdam
text vertaling Engels Nederlands.
Vertaling van text. script, writing, text, writ zn. words, text, lyrics zn. What's' the text about? Waarover gaat de tekst? I know that tune, but I can't' remember the lyrics. Dat deuntje is me bekend maar ik kan me de tekst niet herinneren.
vertalen spaans nederlands
Gratis online vertaling.
Hier heeft u de mogelijkheid om gehele zinnen te vertalen, synoniemen en antoniemen te verkrijgen en vanuit eigenlijk elke taal naar elke andere taal te vertalen. Babylon telt miljoenen gebruikers wereldwijd en het aantal tevreden klanten die haar vertaalsoftware gebruiken is hoog. Gebruikers vanuit de meest uiteenlopende achtergronden vertalen en zoeken naar informatie door alleen maar op een document op hun computers te klikken en het Babylon programma te gebruiken; Het werd door miljoenen gebruikers tot het makkelijkste op de markt aangeboden vertaaltool gekozen. Mobile vertaling app. Premium Woordenboeken Over Babylon. Leer een taal. Engels voor kinderen.
cursus engels
Grootste Tolken en Vertaalbureau van NL Livewords Connecting Cultures.
Wat betekenen brontaal en doeltaal? Het woord bron zegt het al; de brontaal is de taal waarin het document is opgesteld dat u door ons wilt laten vertalen. De doeltaal is dan de taal waarnaar u het vertaald wilt hebben. Voorbeeld: wilt u een tekst van Nederlands naar Engels laten vertalen?
website vertalen

Contacteer ons