Resultaten voor woordenboek engels nederlands

 
woordenboek engels nederlands
 
Wiskunde-woordenboek Nederlands Engels FridoVerweij.com.
UK Brits Engels USA Amerikaans Engels mv. Gebruik Ctrl F om woorden op deze pagina te vinden. aangrijpingspunt van een vector. point of application of a vector. aanvullen van een kwadraat.
siemens vaatwasser
App-tip woordenboek Engels-Nederlands SeniorWeb.
Er zijn tal van gratis woordenboeken beschikbaar voor tablets en smartphones. Zoals het Engels-Nederlands Woordenboek van Bravolol. De app bevat meer dan 200.000 woorden en u kunt beide kanten opzoeken dus van Engels naar Nederlands en andersom. Bovendien is het mogelijk de uitspraak van woorden te beluisteren. Helaas is deze app voor iPad en iPhone niet gratis maar er is een goed gratis alternatief die vergelijkbare functionaliteit biedt. Engels-Nederlands Woordenboek van Bravolol Gratis voor Android. Engels-Nederlands Woordenboek Gratis voor iPad/iPhone. Gewijzigd 4 november 2015. Printen Voeg toe aan Mijn archief. Toevoegen aan Mijn archief. U moet inloggen om iets te kunnen toevoegen aan uw archief. Wilt u nu inloggen? Delen via E-mail Facebook Twitter Google. Wat betekenen deze knoppen? Wat betekenen deze knoppen?
Spoedcursus rijbewijs
EngelsNederlands woordenboek.
Uitgebreid online woordenboek Engels/Nederlands met handige functies om vertaling van het Engels naar het Nederlands en omgekeerd te vergemakkelijken.
welke e sigaret is het beste
Engels Nederlands Woordenboek Windows Apps in Microsoft Store.
Zie Systeemvereisten voor details. Dit is Engels Nederlands Woordenboek. Het woordenboek functioneert offline zoeken is zeer snel maar de toepassing heeft online sociale kenmerken. Het gegevensbestand van het woordenboek wordt gedownload bij het eerste gebruik van de toepassing. Om toegang te krijgen tot online kenmerken dient u te registreren. Kenmerken van de toepassing Favorietenlijst. Verschillende instellingen zoals kleurthemas enz. Commentaar voor het hele woordenboek elk woord elke gebruiker enz. Nieuw artikel aan sandbox toevoegen. De gebruikers stemmen over uw artikel. Een goedgekeurd artikel krijgt een plaats in het voornaamste gegevensbestand.
wandelstokken
google Vertaling Engels-Nederlands.
Online vertaalwoordenboek. NLgoogle
verhuizen amsterdam
De beste online woordenboeken Vertaalbureau The Language Lab.
Zoals alle woordenboeken echter geeft Onelook ook vaak niet thuis. Het meest complete Nederlandse woordenboekenoverzicht. Diccionario Anaya de la Lengua EspaƱola. IATE Woordenboek van de EU. Ja ik wil graag een vertaalofferte! Bel ons op 020 514 15 60 of start hier.
Torrent
Prisma pocketwoordenboek Engels-Nederlands Paperback M.E. Pieterse-van Baars 9789049100698 Boek Bruna.
Ze bevatten meer informatie dan welk ander pocketwoordenboek ook. Met de extra kleur en de letterliniaal vind je snel wat je zoekt. Achterin staan de belangrijkste grammaticale kwesties van het Engels kort uitgelegd. Ervaren lexicografen en vertalers bewerken en controleren de inhoud voortdurend. Zo blijven Prisma pockets betrouwbaar en actueel en aanbevolen door docenten. Recent in de media. Wouter Laumans Marijn Schrijver. Wouter Laumans Marijn Schrijver. De man en het hout.
Engels-Nederlands woordenboek vertaling bab.la.
Je kunt natuurlijk ook een woord in het Nederlands invoeren om naar de Engelse vertaling te zoeken want in het woordenboek Engels-Nederlands wordt gelijktijdig naar zowel het Engels als het Nederlands gezocht. Wanneer er teveel resultaten zijn in het woordenboek Engels-Nederlands kun je de verschillende zoekfilters gebruiken om jouw zoekopdracht voor Engelse en Nederlandse vertalingen te verfijnen. De filters verkleinen jouw zoekopdracht voor Engels-Nederlands in verschillende categorieƫn zoals regio stijl grammatica en meer. Alfabetisch zoeken in het woordenboek Engels-Nederlands. Weet je niet zeker hoe je een Engels woord moet spellen en kun je het via de zoekfunctie niet vinden? Klik dan op de onderstaande letters om in het woordenboek Engels-Nederlands een complete lijst met Engelse woorden en bijbehorende vertalingen te bekijken.

Contacteer ons