Resultaten voor ned naar engels vertalen

 
ned naar engels vertalen
 
dalen Vertaling Nederlands-Engels.
naar beneden gaan dip, fall, sink. dalende vliegtuigen airplanes falling. dalende prijzen falling prices. een dalende temperatuur decreasing temperature. K Dictionaries Ltd. to come down; to decline; to decrease; to remove; to shrink; to dwindle; to take away; to wain; to go thieving; to be shortcoming; to descend. lowering; wane; go down; land. Bronnen: MWB; interglot; Download IATE, European Union, 2017; Wakefield genealogy pages. Voorbeeldzinnen met dalen. NL: lager worden. NL: minder worden. Alternatieve spelling of gebruik. Let op de verschillende spellingsvarianten in UK en US-Engels.: Uitdrukkingen en gezegdes. NL: laten dalen EN: lower voice. Staat je antwoord er niet bij of heb je een vraag waarbij het vertaalwoordenboek geen hulp kan bieden? Vraag het dan op Vertaalhulp. Download de Android App. Download de IOS App. In het Natuurwoordenboek staat mogelijk één resultaat voor dalen. Ook in de database. dalen vh reele loon. NLEN: oogje maken. NLEN: geldigheid van de rechtsg. NLEN: acanthoma verrucosa. Mijnwoordenboek.nl is een onafhankelijk privé-initiatief, gestart in 2004. Behalve voor het vertalen van woorden, kunt u bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten.
Technische vertalingen
Vertaling Van Kruiden Nederlands-Engels Smulweb.nl.
Om verder te gaan naar de website., verzoeken wij u om akkoord te geven. Gaat u hiermee akkoord? Ja, ik accepteer de cookies. Vertaling van kruiden Nederlands-Engels. Ik ben een typische kokkereller, ik houd van lekker experimenteren. Print dit artikel. Bewerk dit artikel. Vertaling van kruiden Nederlands-Engels. Op verzoek van Smulwebleden komt hier een lijst met kruiden in het nederlands en engels.
wasmachines
Engels vertaalbureau Met in-house native Engelse vertalers.
Onze hoogopgeleide vertalers vertalen met gevoel en nauwkeurigheid van en naar het Engels. Een goede vertaler Engels heeft een meerjarige Engelse taalopleiding genoten of is een native speaker om hierdoor op een hoog niveau teksten te kunnen vertalen naar het Engels.
lijstenmakerij
Vertalen.nu: De vertaalsite voor gratis vertalen van Nederlands, Engels, Frans, Spaans, Duits en meer.
Welk woord wil je vertalen? Vertalen.nu is dé plek voor het vertalen van woorden zinnen in tal van talen. Werk aan je woordenschat grammatica met behulp van ons zinnenboek. Met een gratis account kun je o.a. een persoonlijk woordenboek samenstellen.
slotenmaker rotterdam
Netflix gaat gebruikers betalen om ondertitels te schrijven Beeld en geluid Nieuws Tweakers.
Ook gruwelijk irritant als ze het nodig vinden om namen te gaan vertalen, zoals bv bij Harry Potter, en je je af laat leiden door subs die je eigenlijk niet nodig hebt omdat je het Engels prima verstaat maar toch gedachten in je naar boven brengen als wie" de f is nou weer Albus Perkamentus, een character met die naam komt er toch helemaal niet in voor" of Oh, hebben ze een nieuw school?
data recovery
Kurzweil 3000 Gebruikersforum Bekijk onderwerp woordenboek.
De taal die je ingesteld hebt onder Lezen bepaalt welke woordenboeken je kunt gebruiken. Zet je de taal onder Lezen Lezen Taal op Nederlands, dan kun je kiezen uit: Nederlands verklarend Nederlands, Ned Engels, Ned Duits, Ned Frans enz. Wil je dus een woord vanuit het Engels naar het Nederlands vertalen dan moet je ervoor zorgen dat de taal op Engels staat.
vertaling
Scholieren.com.
Nederlands-Engels woordenboek vertaling bab.la.
Zoek een Nederlandse term op in het woordenboek door jouw vraag in het zoekveld in te voeren. Je kunt in het Nederlands zoeken om van het Nederlands naar het Engels te vertalen, maar je kunt ook in het Engels zoeken naar Nederlandse vertalingen.

Contacteer ons