Resultaten voor vertalen nederlands naar engels

 
vertalen nederlands naar engels
 
Vertalen.nu: De vertaalsite voor gratis vertalen van Nederlands, Engels, Frans, Spaans, Duits en meer.
Welk woord wil je vertalen? Vertalen.nu is dé plek voor het vertalen van woorden zinnen in tal van talen. Werk aan je woordenschat grammatica met behulp van ons zinnenboek. Met een gratis account kun je o.a. een persoonlijk woordenboek samenstellen.
Electrolux
Vertalen Nederlands-Engels, 2014-2015 e-StudieGids, Universiteit Leiden.
Deze cursus is onderdeel van de minor Vertalen en kan niet afzonderlijk worden gevolgd. Het is een wijdverbreid misverstand dat iedere moedertaalspreker van het Nederlands die een redelijke kennis heeft van het Engels automatisch een goede vertaler is. Het doel van deze cursus is om de student kennis te laten maken met een aantal tekstsoorten en vertaalproblemen waar een vertaler in zijn of haar dagelijkse praktijk mee te maken kan krijgen.
Rijlessen
Zin vertalen nederlands engels Ouders Online.
Zin vertalen nederlands engels. 1 bericht / 0 nieuw. Log in om berichten op het forum te plaatsen. wo, 29/08/2012 1200.: Zin vertalen nederlands engels. Hoe vertaal ik.: Ik heb begrepen dat de communicatie niet rechtstreeks naar een bedrijf maar via.
Grote vloerkleden
Technisch vertalen Nederlands Engels Vertaal.
Echter voor het technisch vertalen van of naar het Nederlands of Engels, is het aan te raden een specialist in te schakelen, zoals Vertaal.nl. Onze experts zijn native speakers en hebben uitvoerige vakkennis en taalkennis. Er zijn online zeer veel woordenboeken te vinden.
technische vertaling
Translate Dutch, English, German, French, Spanish, and Swedish Words with the Interglot Translation Dictionary.
conjoncture arbres zona con dépanneur bijoux mieux pie hiver d'hiver' poupée challenge d'abord' entamer désagréable soleil obéissance félicitations mess rutabaga tige transpercer planter planté plante planète déconcerter durer savant bimensuel pourquoi rien secouriste conscrit voir vivre destinataire relation Relation apéritif féminité tirelire voler volant salope demeurer indulgence baroque crayère descendre disparaître disparu santé hurler partir parti connaître descendu instruction frileuse puritain cajoler apprécier trouble-fête duvet cochon entrer vache utilisateur confiance coquillage monter montée monte monté toutou mettre martin-pêcheur stellaire évidemment.
vertalen spaans nederlands
Excel function name translations Nederlands-English.
Zoekt in de bovenste rij van een matrix naar een bepaalde waarde en geeft als resultaat de gevonden waarde in de opgegeven cel. Maakt een snelkoppeling of een sprong waarmee een document wordt geopend dat is opgeslagen op een netwerkserver, een intranet of op internet.
Lijst van Nederlandse vertalingen van namen en termen uit Harry Potter Wikipedia.
Ga naar: navigatie, zoeken. De boeken over Harry Potter van de hand van de Engelse schrijfster J.K. Rowling zijn in het Nederlands vertaald door Wiebe Buddingh. Hij vertaalt hierbij ook de namen van de vele personages, plaatsen en voorwerpen die in de boeken voorkomen.
Nederlandse uitspraken letterlijk vertaald naar het Engels. Group 3 Copy 2. Group 3 Copy 2.
Dit gebeurt er als je Nederlandse uitspraken letterlijk vertaalt naar het Engels. Dit gebeurt er als je Nederlandse uitspraken letterlijk vertaalt naar het Engels. Nederlands is een vreemde en ingewikkelde taal. Dat blijkt maar weer bij het zien van onderstaande Nederlandse uitspraken die met geen mogelijkheid te vertalen zijn naar het Engels.

Contacteer ons