Resultaten voor vertalen nu nederlands engels

 
vertalen nu nederlands engels
 
Android Google Vertalen nu ook met Nederlandse conversatiemodus Computer Idee.
Met deze functie is het mogelijk om tekst in te spreken, een andere taal te kiezen en de ingesproken tekst te laten vertalen door Google Vertalen die de vertaling hardop voorleest voor degene met wie je het gesprek voert. In de experimentele fase was de ondersteuning voor het aantal talen beperkt tot Engels en Spaans maar dat is nu flink uitgebreid met Braziliaans Portugees, Tsjechisch, Frans, Duits, Italiaans, Japans, Koreaans, Mandarijn Chinees, Pools, Russisch, Turks en dus Nederlands.
google nl
Vertalen.nu: De vertaalsite voor gratis vertalen van Nederlands, Engels, Frans, Spaans, Duits en meer.
Welk woord wil je vertalen? Vertalen.nu is dé plek voor het vertalen van woorden zinnen in tal van talen. Werk aan je woordenschat grammatica met behulp van ons zinnenboek. Met een gratis account kun je o.a. een persoonlijk woordenboek samenstellen.
vertalen nederlands engels
VERTAALTOOL.NL.
U kunt maximaal 1500 tekens per keer vertalen. PROFESSIONELE VERTALING NODIG? Ga voor al uw professionele vertalingen naar VERTALEN.NL. Zij werken met een select team van beroepsvertalers, hebben meer dan 30 jaar ervaring en hanteren uitzonderlijk scherpe tarieven. Alle talen/ vakgebieden.
zinzi armband
Fryske Oersethelp eenvoudig vertalen van Fries naar Nederlands en omgekeerd.
Oersethelp helpt u snel en gratis een tekst te vertalen in of uit het Fries. Plak de tekst in het venster, kies voor vertalen van Nederlands naar Fries of Fries naar Nederlands en druk op de knop. Ogenblikkelijk verschijnt de gewenste vertaling.
vertaling
Vertalen nu: De vertaalsite voor gratis vertalen van o.a. Nederlands, Engels, Spaans, Duits, Portugees, Frans en meer. Pearltrees.
Nederlands, Engels, Spaans, Duits, Portugees, Frans en meer. Online medisch woordenboek Lijst van Nederlandse spreekwoorden A-E Hieronder staat een lijst van spreekwoorden met steekwoorden die beginnen met een letter in de serie A-E. a Wie a zegt moet ook b zeggen.
iphone 6s refurbished
Vertalen VERTAAL UW TEKST HIER!
Als Nederlander heeft u het voordeel dat u meestal wel Engels redelijk goed kunt begrijpen, waardoor al weer heel veel websites voor u toegankelijk worden. Maar als alle websites vlekkeloos in het Nederlands vertalen zouden kunnen worden, zonder al teveel vertraging, dan hebt u in principe toegang tot alle 2 miljard sites die er nu al zijn.
Geschäftsbedingungen Bekhofschans.
Zinnen vertalen Nederlands Engels Zinnenboek Vervoegen. Zinnen vertalen Vertalen.nu. Vertaal zinnen van en naar het engels, spaans, duits, frans, italiaans en meer. Biedt online vertalingen van en naar Nederlands, Duits, Engels, Frans en Spaans alsmede een uitgebreide synoniemenlijst in deze talen.
Vertalen? Gratis vertalen in o.a. Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans en Portugees.
van Nederlands naar Engels. Bezig met vertalen. Zinnen of woorden vertalen? Op DirectVertalen.nu kun je gratis vertalen, van en naar onder andere Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans en Portugees. Dankzij DirectVertalen.nu heb je in no-time de juiste vertaling voor jouw tekst.

Contacteer ons