Meer resultaten voor engels engels woordenboek

 
engels engels woordenboek
 
Engels-Nederlands woordenboek vertaling bab.la.
Voer een woord in het Engels in om naar een vertaling in het Nederlands te zoeken. Je kunt natuurlijk ook een woord in het Nederlands invoeren om naar de Engelse vertaling te zoeken, want in het woordenboek Engels-Nederlands wordt gelijktijdig naar zowel het Engels als het Nederlands gezocht.
taalcursus engels
Engels Engelse vertaling bab.la Nederlands-Engels woordenboek.
Dutch Het lijkt me het beste om de persoon die aan het hoofd van de Europese Raad komt te staan in het Engels aan te duiden met de term en niet met. open_in_new Link naar bron. warning Vraag om herziening. It would be more sensible to refer to this post as Chair of the European Council and not President. Meer bij bab.la. engel des doods. Nog meer vertalingen in het Nederlands-Duits woordenboek door bab.la.
taalcursus engels
Engels vertaalbureau Van Dale Vertalingen Van Dale.
Maar vooral is het de internationale omgangstaal bij uitstek. Vrijwel alle grensoverschrijdende zakelijke contacten vinden plaats in het Engels. Ook is het wereldwijd dé taal op het gebied van wetenschap, ICT, internet en internationale organisaties. Een leven zonder Engels is ondenkbaar geworden.
taalcursus engels
in het Engels Engelse vertaling bab.la Nederlands-Engels woordenboek.
in het Engels. in het gareel blijven. in het geding komen. in het geheugen houden. in het geloof. in het geval dat. in het geval van. in het gezelschap verkeren van. in het groot. in het harnas jagen. in het heetst van de strijd. Nog meer vertalingen in het Nederlands-Duits woordenboek door bab.la.
taalcursus engels
Cambridge Dictionary English Dictionary, Translations Thesaurus.
Add Cambridge Dictionary to your browser in a click! Get our free widgets. Add the power of Cambridge Dictionary to your website using our free search box widgets. Browse our dictionary apps today and ensure you are never again lost for words.
stropdas
Engels Talen.
Van Dale Online op school jeugdwoordenboeken Engels jaartoegang. Van Dale Grammatica Engels Paperback. Van Dale Miniwoordenboek Engels Paperback. Van Dale Onlinetaalhandboek Engels kwartaaltoegang. Van Dale Online professioneel EN-FR-DU jaartoegang. Van Dale middelgroot woordenboek Engels-Nederlands Paperback. Van Dale middelgroot woordenboek Nederlands-Engels Paperback.
glaszetter wijchen
Synoniemen op mijnwoordenboek Engels.
Typ een Engels woord om de synoniemen te zien. Toon synoniemen EN. 10327 synoniemen met een A. a battery 3x. a beating 1x. a billion 2x. a bit 2x. a bit much 3x. a capella singing 3x. a cappella singing 3x.
vertalen engels naar nederlands

Contacteer ons